Traduceri Website

Localizarea website-ului dumneavoastra este singura cale de urmat pentru a beneficia de boom-ul afacerilor influentate de internet la nivel global.

Optimizare SEO

Va oferim consultanta gratuita daca doriti sa va informati suplimentar despre ceea ce inseamna acest procedeu de optimizare.

Search Engine Optimization (SEO), in traducere “Optimizare pentru Motoarele de Cautare”. Scopul final este o vizibilitate cat mai buna a site-ului dumneavoastra in motoarele de cautare Google, Yahoo, Bing, etc. Acest lucru duce automat la cresterea numarului de vizitatori pe site-ul companiei dumneavoastra. Vizitatorii folosesc cuvinte cheie specifice unui anumit domeniu pentru a descopri site-urile care le-ar putea oferi informatiile necesare. Daca site-ul dumneavoastra este bine documentat, structurat si optimzat cresc sansele de a fi gasit in cautari.

  •  Un website tradus in engleza, spaniola, franceza, germana, italiana, hebrew, portugheza si japoneza poate fi accesibil pentru 93% din utilizatorii de internet
Vrei sa-ti traducem website-ul?

Localizare WEB

Localizarea website-ului dumneavoastra este singura cale de urmat pentru a beneficia de boom-ul afacerilor influentate de internet la nivel global.

Localizarea este procesul de conversie a continutului si a designului unui website intr-o forma care este, din punct de vedere lingvistic si cultural, potrivita unei piete straine. Website-ul dumneavostra trebuie sa arate bine, sa sune bine si sa creeze o impresie buna.

O prezentare corecta a profilului si a serviciilor companiei dumneavostra intr-un mediu multilingvistic cum este Internetul este cruciala pentru succesul dvs la nivel global. Noi traducem mai mult decat cuvintele si propozitiile din site-ul dvs, traducem tonul general si mesajele cheie, in timp ce adaptam orice referinte de ordin cultural. Va putem face de asemenea, recomandari pentru schimbarea unor imagini, acolo unde consideram ca este necesar.

0
WEBSITE-URI ROMANESTI TRADUSE
0
WEBSITE-URI EXTERNE TRADUSE
0
COMBINATII LINGVISTICE
0
CLIENTI

Tehnologii si software pe care le utilizam atat in traduceri cat si in compatibilitatea site-urilor cu browserele web

Pentru realizarea proiectelor folosim tehnologii (html, xhtml, xml, css, php, mysql) si software de ultima generatie (photoshop, flash, fireworks, illustrator, dreamweaver, software pentru CMS), respectand compatibilitatea cu standardele web si cu cele mai populare browsere (internet explorer, firefox, netscape, opera, conqueror, safari).

CONTACT!
Profesionisti

Adaptare de Text

Adaptarea de text presupune rescrierea completa a unui text intr-o limba straina. Este un serviciu complet de traducere creativa. Acest proces de creatie se deruleaza in mai multe etape de revizuire, cu participarea dumneavoastra directa prin comentarii, sugestii si feedback constructiv. Adaptarea de text este un serviciu de traducere potrivit pentru materiale publicitare, marketing si vanzari, prezentari complexe, cursuri corporatiste sau texte literare.

Promoveaza-ti siteul REGIONAL la nivel INTERNATIONAL

In cadrul departamentului nostru de Localizare – colegii nostri traducatori, alaturi de programatorii web formeaza echipe mixte unde procesul de traducere se imbina cu limbajul html.

Traduceri Website Engleza

Traduceri Website

TRADUCERI SPECIALIZATE AUTORIZATE ENGLEZA

Serviciile de traduceri din Engleza – Romana si retroversiune reprezinta combinatiile de limbi care sunt cel mai des solicitate de catre clientii nostri. Aceasta se datorează in primul rand faptului ca limba Engleza este cea mai raspandita limba de circulatie internationala

Traduceri Website Germana

Traduceri Website

TRADUCERI SPECIALIZATE AUTORIZATE GERMANA

Germania este unul din statele Uniunii Europene ce detine o pozitie-cheie in cadrul acestei organizatii, este de asemenea unul dintre principalele state exportatoare, si a dezvoltat o multitudine de parteneriate internationale.

Traduceri Website Franceza

Traduceri Website

TRADUCERI SPECIALIZATE AUTORIZATE FRANCEZA

Limba franceza este o limba romanica, de ciculatie internationala fiind utilizata ca limba oficiala in 29 de tari si ca limba secundara in 57 de tari, cu milioane de vorbitori in intreaga lume. Limba franceza este a 3-a cea mai vorbita limba secundara din Uniune, dupa limbile germana si engleza.

Traduceri Website Italiana

Traduceri Website

TRADUCERI SPECIALIZATE AUTORIZATE ITALIANA

Limba italiana (lingua italiana) face parte dintr-o ramura mare a limbilor romanice si este vorbita de aproximativ 62 de milioane de oameni. Este utilizata ca limba oficiala in trei tari — Italia, San Marino si Elveția si limba de minoritate in partile Croatiei si Sloveniei.

Traduceri Website Spaniola

Traduceri Website

TRADUCERI SPECIALIZATE AUTORIZATE SPANIOLA

Limba spaniola este considerata a doua limba de circulatie internationala, fiind si una dintre limbile oficiale ale mai multor institutii europene si internationale, precum Uniunea Europeana, Organizatia Natiunilor Unite, etc si este deasemenea, limba oficiala in 20 de tari.

Traduceri Website Maghiara

Traduceri Website

TRADUCERI SPECIALIZATE AUTORIZATE MAGHIARA

Maghiara (magyar nyelv ) este o limba fino-ugrica, cu aproximativ  12,5 milioane de vorbitori, dintre care 9,5 milioane traiesc pe teritoriul Ungariei,unde maghiara este limba oficiala. Din punct de vedere al raspandirii, importante comunitati maghiare traiesc si in tarile vecine Ungariei, respectiv in Slovacia, Serbia, Ucraina, Austria, Croatia, Slovenia si Romania, unde se afla a doua cea mai mare grupare de vorbitori ai acestei limbi.

Traduceri Website Bulgara

Traduceri Website

TRADUCERI SPECIALIZATE AUTORIZATE PORTUGHEZA

Limba portugheza (português, de asemenea língua portuguesa) este o limba romanica originara din nord-vestul Peninsulei Iberice (Galicia si nordul Portugaliei de astazi). Este unica limba oficiala in Angola, Brazilia, Capul Verde, Guineea-Bissau, Mozambic, Portugalia si São Tomé si Príncipe, iar in Macao si Timorul de Est este co-oficiala cu chineza si, respectiv, tetum.

Traduceri Website Turca

Traduceri Website

TRADUCERI SPECIALIZATE AUTORIZATE TURCA

Limba turcA (Türkçe) este o limbA turcică vorbitA in principal in Turcia (72,9 milioane), Bulgaria (810.000), Cipru (175.000), Grecia (300.000), Romania (30.000) si de emigrantii turci din Uniunea Europeana (3-4 milioane). Numarul vorbitorilor nativi este estimat la 80 de milioane, iar numarul total de vorbitori la 95 de milioane

Traduceri Website Araba

Traduceri Website

TRADUCERI SPECIALIZATE AUTORIZATE ARABA

In prezent limba araba este vorbita de aproximativ 220 de milioane de oameni, intinsi pe mai mult de 20 de tari, incluzand printre altele Arabia Saudita, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Irak,  Maroc, Algeria, Iordania, Kuweit, Liban, Libia, Qatar, etc. In momentul de față, datorita emigrarilor, exista numeroase comunitati islamice raspandite pe tot globul.

Traduceri Website Olandeza

Traduceri Website

TRADUCERI SPECIALIZATE AUTORIZATE OLANDEZA

Limba olandeza (denumita oficial neerlandeza) face parte din grupul limbilor vest-germanice. Este vorbita in Olanda, Belgia, Tarile de Jos si in fostele colonii olandeze (Antilele Olandeze si Surinam).
Dintre limbile germanice este cea mai apropiata de engleza ca morfologie si de germana ca fonetica si sintaxa.

Traduceri Website Chineza

Traduceri Website

TRADUCERI SPECIALIZATE AUTORIZATE CHINEZA

Limba chineza este cea mai vorbita limba din lume, fiind limba oficiala in Republica Populară Chineza, Taiwan si una din limbile oficiale in Singapore. De asemeni, este una din limbile oficiale ale Organizației Natiunilor Unite. Din populatia Chinei, aproximativ 95% sunt vorbitori de chineza.

Traduceri Website Japoneza

Traduceri Website

TRADUCERI SPECIALIZATE AUTORIZATE JAPONEZA

Japoneza (日本語, nihongo) este principala limbA vorbitA si scrisa in Japonia. Japoneza prezinta asemanari sintactice cu limbile altaice, si posibile influente de vocabular si morfologie din limbile malaio-polineziene.In afara de caracterele chinezesti, japoneza foloseste in prezent si „hiragana”, „katakana” si ocazional „rōmaji” (caractere latine).

CONTACT!

Cati turisti au vizitat Romania in 2016?

Peste 2,5 milioane de turistri straini care au vizitat anul trecut Romania, majoritatea in interes de afaceri, au cheltuit 5,92 miliarde lei (1,32 mld.euro).

In anul 2017 este de asteptat ca procentul sa creasca.

Website-ul tau tradus in limba acestora poate creste substantial profitul companiei.

Magento este cea mai puternica platforma de E-commerce din lume la ora actuala.
Mai mult de 100,000 de comercianti din intreaga lume folosesc Magento. Mediagalaxy, Romtelecom, Altex, Canson, Samsung, Ford, Nespresso, Olympus, Fiji Water, Papyrus, Lindt, Nike, Nestle si Interflora sunt doar cativa dintre ei.
Traducem Website-uri, Magento
Joomla! este folosita peste tot in lume, ca infrastructura, de la mici pagini personale pana la aplicatii web complexe.
Joomla! poate fi folosita pentru a administra cu usurinta orice componenta a websiteului, de la adaugarea de continut si imagini, la actualizarea unui catalog cu produse sau sondaje on-line.
Traducem Website-uri, Joomla
OpenCart este o solutie ideala pentru realizarea si gestionarea magazinelor on-line ce dispun de buget redus.
Contine cod bine structurat, module diverse si faptul că este open-source face din OpenCart una din cele mai bune solutii pentru realizarea si gestionarea magazinelor on-line mici sau medii.
Traducem Website-uri, OpenCart
WordPress reprezinta cea mai performanta si actuala platforma dedicata publicarii personale.

Orientarea sa pe estetica, standarde web si usurinta de folosire o fac alegerea #1 printre jurnalisti, scriitori sau bloggeri obisnuiti, iar faptul ca e disponibila gratuit fiind software liber, permite distribuirea si personalizarea sa pe placul tuturor

Traducem Website-uri , Wordpress
Pentru ca traim intr-o lume a vitezei, in care informatia este la doar cateva click-uri distanta. Diferenta in fata concurentei, o face de cele mai multe ori acel plus valoare pe care compania ta il aduce clientului. Iar prezenia în spațiul virtual, la acele câteva click-uri distanță care prefațează decizia de cumpărare, este esențială.
In Romania anului 2014 sunt aproximativ 4,5 milioane conexiuni active de internet fix si peste 8 milioane de conexiuni active de internet mobil, la o populatie de 19 milioane de locuitori.
In plus, 1 din 7 căutari Google sunt efectuate de pe telefonul mobil.
La ce imi trebuie un site web?, Fast Translate

Ai un Website? Nu stii unde sa-l traduci?

Foarte Simplu CLICK!