Domenii Traduceri

MISIUNEA NOASTRA: SA FIM IN TOP ALATURI DE TINE!

Domenii Traduceri

Un bun Traducator trebuie nu numai sa inteleaga bine limba sursa, dar si sa aiba o experienta specifica in subiectul textului ce urmeaza a fi tradus, si nu in ultimul rand, sa dovedeasca o buna abilitate scriitoriceasca. El nu este doar bilingv, ci bicultural.

FAST TRANSLATE

Domenii Traduceri

Agentia de Traduceri # 1 in Romania!

Fast Translate: Solutia Perfecta!

Fie ca ai nevoie de o traducere simpla, literara, tehnica, juridica, medicala, autorizata, legalizata sau traducerea unui website, noi suntem solutia perfecta.

Traducere?

Traduceri Autorizate

Traducerile autorizate sunt de obicei solicitate de institutii publice si necesita competenta unui traducator autorizat.

Traduceri Autorizate

Prin semnarea si stampilarea documentului tradus, acesta devine o traducere…

Mai mult

Traduceri Legalizate

Traducerile legalizate sunt acele traduceri care, suplimentar, au aplicata incheierea notariala.

Traduceri Legalizate

Legalizarea notariala o putem face doar daca traducerile au fost efectuate de traducatorii nostrii…

Mai mult

Traduceri Juridice

In sprijinul clientilor nostrii, am incheiate contracte de colaborare cu Societati de Avocati, Societati de Lichidare.

Traduceri Juridice

Agentia noastra efectueaza traduceri autorizate juridice si furnizeaza servicii orientate pe diverse domenii

Mai mult
0
Traducatori
0
Pagini Traduse
0
Limbi Utilizate

Domenii de Traducere

Traduceri
Traduceri Tehnice
Traducerile in domeniul tehnic realizate cu acuratete si adecvate din punct de vedere cultural nu sunt un lucru foarte usor de realizat. Este nevoie de o intelegere la nivel de expert atat a domeniului in care se incadreaza traducerea cat si a scopului in care este utilizata traducerea….
Mai mult
Traduceri
TraduceriMedicale
De ce traducerile medicale trebuiesc efectuate de catre medici si revizuite de catre un medic? In primul rand textele medicale contin abrevieri, fie ca sunt analize medicale, fie ca sunt texte stiintifice. Unele abrevieri sunt simple si semnificatia lor poate fi dedusa cu usurinta, insa…
Mai mult
Traduceri
TraduceriMarketing
Acordati o mai mare atentie traducerilor, acest lucru poate influenta imaginea brandului companiei dumneavoastra. Avem grija sa facem o prezentare perfecta companiei si produselor dumneavoastra oferind servicii de traducere de calitate.
Mai mult

Traduceri Website

Localizarea website-ului dumneavoastra este singura cale de urmat pentru a beneficia de boom-ul afacerilor influentate de internet la nivel global.
O prezentare corecta a profilului si a serviciilor companiei dumneavostra intr-un mediu multilingvistic cum este Internetul este cruciala pentru succesul dvs la nivel global.

Mai mult

Domenii Traduceri

Corectare/Proofreading

Corectam, prin intermediul managerului nostru de proiect, fiecare lucrare in parte pentru a ne asigura de unitatea si uniformitatea traducerii, dar, suplimentar, puteti solicita efectuarea unei corecturi de catre unul sau chiar o echipa de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei din Romania.

Obligatia dumneavoastra este de a avea materialul deja tradus pe suport electronic. Tariful care se percepe pentru acest serviciu este de regula de 50% din valoarea tarifului normal al unei traduceri. In cazul in care traducerea primita contine foarte multe erori, ceea ce ar implica modificari majore in text, se va recomanda clientului efectuarea unei noi traduceri de catre traducatorii firmei.

In cazul proiectelor ample recurgm la corectori si revizori de text specializati in domeniul lingvistic al traducerii pentru a asigura acuratetea limbajului folosit si, mai ales, a traducerii.

Mai mult

Domenii Traduceri

Prelucrare DTP

In ziua de astazi continutul a ajuns sa nu mai prevaleze formei si nu de putine ori o prezentare estetica ajunge sa capteze intru totul atentia cititorului, indiferent cat de putin substrat are.

Stim ca orice traducere trebuie sa corespunda cerintelor dumneavoastra nu doar ca si continut, cat, mai ales, ca si forma. Designerii din echipa noastra nu sunt doar profesionisti, dar si pasionati de domeniul grafic, astfel incat orice carte, revista, productie digitala, print publicitar, sigla sau logo sunt prilej de exersare a talentului si satisfacere a pasiunii.

Experienta si portofoliul diversificat ne recomanda, iar abilitatea de a lucra cu programe dedicate prelucrarii DTP (Macromedia FreeHand, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, QuarkXpress) ne sustine.
Documentul tradus va fi, cu siguranta, la cererea dumneavoastra, livrat in acceasi forma in care a fost primit.

Mai mult

Suntem aici pentru ca businessul tau sa creasca!

Suntem Creativi, Inovatori si  Avem Multa Determinare

Sa Incepem!