servicii fast translate

AM CREEAT CELE MAI BUNE SERVICII DE TRADUCERI PENTRU TINE

Operam online in intreaga lume, cu traducatori nativi din peste 100 de tari ne permitem sa onoram cele mai complexe cereri de servicii de traducere si nu numai. Serviciile noastre sunt fexibile, orientate spre nevoile fiecarui client in parte. Obiectivul nostru este sa oferim solutii complexe, complete si personalizate, sa asiguram calitate maxima si asistenta constanta.

Servicii de Traduceri

SUNTEM LIDER IN DOMENIUL SERVICIILOR LINGVISTICE COMPLETE, DESERVIND SUTE DE CLIENTI LA NIVEL NATIONAL SI INTERNATIONAL

 

Traduceri Autorizate

Traducerile autorizate sunt de obicei solicitate de institutii publice si necesita competenta unui traducator autorizat de catre Ministerul Justitiei din Romania, singurul care are dreptul de a stampila o traducere autorizata. Prin semnarea si stampilarea documentului tradus, acesta devine o traducere autorizata care poate fi apoi legalizata notarial.

TRADUCERI AUTORIZATE

Traduceri Legalizate

Venim in intampinarea dorintei dumneavoastra de a economisi timp si alte resurse oferind servicii conexe activitatilor de traduceri, precum legalizari notariale si supralegalizari cu Apostila Conventiei de la Haga,

Traduceri Tehnice

Traducerile in domeniul tehnic realizate cu acuratete si adecvate din punct de vedere cultural nu sunt un lucru foarte usor de realizat. Este nevoie de o intelegere la nivel de expertval acestui domeniu

Traduceri Tehnice

Traducerile tehnice efectuate de Fast Translate vor pastra caracteristicile documentului original, respectiv:
layout, design, fonturi, imagini, grafice, scheme, culori, dimensiuni, editare de text.

Traduceri Tehnice

Traduceri Website

O prezentare corecta a profilului si a serviciilor companiei dumneavostra intr-un mediu multilingvistic cum este Internetul este cruciala pentru succesul dvs la nivel global.
0
Companii
0
Pagini Traduse
0
Limbi Utilizate

LUCREAZA CU CEI MAI BUNI TRADUCATORI!

Pentru companii executam traduceri in toate aspectele care implica evolutia si modul lor de operare. Experienta noastra in domeniul firmelor este vasta si se intersecteaza adeseori cu experienta celorlalti colaboratori ai nostri.

  • Traduceri in domeniul dreptului civil si comercial
  • Traduceri privind dreptul insolventei
  • Traduceri in domeniul dreptului muncii

Limbaj de Specialitate – Financiar Contabil

Traducatorul sau traducatorii care se vor ocupa de proiectul dumneavoastra de traduceri economice sau financiare beneficiaza de un grad inalt de specializare in acest domeniu.

Mai mult

Traduceri Medicale

Agentia Fast Translate va pune la dispozitie servicii de traduceri medicale autorizate. Traducerile sunt efectuate de catre medici si traducatori autorizati cu experienta in medicina generala si de specialitate.

Mai mult

Traduceri Marketing

Acordati o mai mare atentie traducerilor, acest lucru poate influenta imaginea brandului companiei dumneavoastra. Avem grija sa facem o prezentare perfecta companiei si produselor dumneavoastra.

Mai mult

Traduceri Domenii Speciale

Naval – Aeronautic – Feroviar
Traduceri Domeniul Militar

Click