Fast Translate Traduceri Financiare De Calitate

Agentia #1 in traduceri financiare

Limbaj de Specialitate – Financiar Contabil

Datorita sensibilitatii acestui domeniu la particularitatile limbilor in care si din care se traduce din punctul de vedere al sensului cuvintelor, pastrarea preciziei sensului in urma procesului de traducere, poate fi o provocare careia doar un specialist cu o pregatire economica si financiara solida ar putea sa-i faca fata. Sensurile diferite ale termenilor, dar si sensurile diferite pe care acestia le pot primi, precum si structura frazei, sunt elemente variabile care pot denatura sensul unui document din acest domeniu.

Vreau Traducere!
Traduceri Financiare

Traducatorul sau traducatorii care se vor ocupa de proiectul dumneavoastra de traduceri economice sau financiare beneficiaza de un grad inalt de specializare in acest domeniu, nu doar prin prisma cunostintelor terminologice, ci si prin cea a experientei dobandite in urma unei colaborari sustinute in proiecte specifice acestui domeniu in limba tinta.

0
Proiecte Finalizate
0
Pagini Traduse
0
Limbi utilizate
0
Traducatori

PROCESUL DE TRADUCERE

In spatele oricarei traduceri se afla in primul rand oameni dedicati si profesionisti, timp, rabdare si multa tehnologie, intr-un demers indraznet catre cel mai inalt nivel calitativ.

Modele de Traduceri Financiare

Tipuri de documente din domeniul economic si financiar:

Rapoarte financiare anuale – Declaratii financiare – Rapoarte ale fondurilor mutuale

Rapoarte si contracte bancare – Contracte si acte aditionale care reglementeaza relatiile comerciale;

Contracte de asigurare a bunurilor mobile si imobile – Documente contabile

Documente legale necesare functionării societatilor comerciale

Documente de drept economic si comercial – Rapoarte de audit

Traduceri Financiare-Bancare

Traduceri Financiar – Bancare

Cu peste 45 de traducatori specializati in domeniul financiar/ bancar si cunoscatori ai terminologiei specifice, va furnizam cele mai eficiente si rapide traduceri de specialitate, la preturi competitive.

Traduceri Autorizate Contabile

Traduceri Contabile

Pentru realizarea unei traduceri adecvate a unor texte din domeniul contabil, traducatorii Agentiei Fast Translate au cunostiinte solide in domeniul contabil si transmit in limba tinta corect informatiile din textul sursa.

Traduceri Bursiere

Traduceri Bursa

Traducatorii nostrii, specializati in tranzactionarea pe piata de capital, au expertiza necesara pentru a alcatui glosarul terminologic in cazul in care nu aveti deja unul cu termenii preferati stabiliti din proiecte anterioare.

Doresc Traducere!

De ce Fast Translate? Pentru ca suntem #1 in traduceri Economico-Financiare

Cele mai frecvente combinatii de limbi pentru piata romaneasca, specifice domeniului economic si financiar

Elvetia, Austria si Germania sunt tările de origine a unor grupuri financiar-bancare cu activităti si pe piata din Romania. Datorita nevoilor de localizare a documentelor pe care le utilizeaza si a pastrarii in acelasi timp a unei linii constante a comunicarii, aceste grupuri sunt importante generatoare de cerere de traduceri pe combinatia de limbi care implica limba Germana.
Traduceri germana - romana, romana-germana
Aceasta combinatie de limbi prezinta un interes special mai ales in zona de vest a tarii, unde s-au dezvoltat o serie de societati comerciale fondate de cetateni italieni sau extinse de la firmele mama din Italia.
Traduceri Italiana - Romana, Romana - Italiana
Engleza este limba comunicarii universale si, bineinteles este una dintre cele mai utilizate limbi si in sectorul economic si financiar. O serie de termeni specifici domeniului sunt definiti in Engleza dupa care sunt adaptati limbilor in care sunt tradusi. De asemenea, o serie de resurse specifice domeniului economic si financiar sunt redactate in Engleza.
Traduceri Engleza - Romana, Romana - Engleza
O serie de companii franceze au operatiuni in Romania, iar un serviciu de traduceri calitativ si fiabil le faciliteaza si le optimizeaza demersurile de comunicare cu compania mama. Rapoartele financiare si documentele care reglementeaza activitatile economice ale companiilor franceze pe piata Romaneasca, transmise de la centru, sunt un generator important de cerere de traduceri
Traduceri Franceza - Romana, Romana - Franceza
Traducerile in si din Spaniola sunt printre cele mai solicitate servicii de traducere profesionala. Fluxul documentelor traduse este unul destul de intens pentru mai multe dintre domeniile specializate pe care le acoperim, de aceea este o nevoie permanenta de optimizare si imbunatatire a capacitatii de care dispunem pentru a oferi traduceri calitative in si din limba Spaniola.
Traduceri Spaniola - Romana, Romana - Spaniola

Vrei sa stii cat te costa si cat dureaza traducerea? arata

Click Aici!